الدونات بالصور و الخطوات
المكونات :
3 ونص كوب دقيق 6 ملاعق كبيرة لبن بودر(حليب مجفف)6م ك سكر بيضة وتلت كوب زيت 1 ونص خميرة وكوب ونص ماء حس العجينة المهم تكون طريه تعجن وتترك للتخمير نص ساعة
[color][font]
نقسم العجينة قسمين وتفرد
[/font][/color][color][font]
نستخدم قطاعة الدونات او كوب وغطاء
[/font][/color][color][font]
لو مفيش قطاعة دونات نقطعها دوائر كبيرة..و داخل كل دائرة نقطع دائرة اصغر
[/font][/color][color][font]
نترك الدونات لترتاح و نغطيها بقماش
[/font][/color][color][font]
ثم تقلى بالزيت ..
[/font][/color]
[color][font]
يكون لونها بالشكل ده بعد القلي
[/font][/color]
[color][font]
ثم ترش الوجه اما بالسكر المطحون
او بالشوكولا الذائبة
او بالمربىاو بالصوص الابيض وهو جبنة كيري مع حليب محلي مكثف برحتكم..
[/font][/color]