مكرونة بالسجق بالصور و الخطوات
فى ملعقتين زيت نشوح بصلة متوسطة
[color][font]
ثم نضيف السجق المقطع دا حاولى نصف كيلو سجق
[/font][/color][color][font]
نقلب جيداا و اول ما يتغير لونة نضيف فلفل اخضر و ملعقة كبيرة صويا صوص +ربع ملعقة صغيرة ثوم بودر بابريكا و رشة قرفة و محل و فلفل اسود
[/font][/color][color][font]
ثم طماطم مكعبات و ملعقتين كبار كاتشب ممكن صلصة عادية بس الكاتشب اخف
[/font][/color][color][font]
ثم جيدا و نتتركها على نار هادئى حتى ينضج السجق تماما
[/font][/color][color][font]
نسلق مكرونة اى شكل بنحبه و نضعها فى صينية مدهنة زيت و نضيف عليها السجق و ملعقتين كمان كاتشب و نقلب جيداا
[/font][/color][color][font]
ثم الجبنة الموزارلا و ندخلها الفرن 10 دقايق عشان تسخن تانى و تاخد لون دبهى بسيط
[/font][/color][color][font]
هنا لما طلعت من الفرن
[/font][/color][color][font]
و تقدم
[/font][/color]