الشريف نت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الشريف نتدخول
الان يمكنك متابعة حالة السوق واضافة منتجك او خدمات شركتك من خلال السوق المصري

ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات

power_settings_newقم بتسجيل الدخول للرد

16092013
ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات

ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات





ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات 9

3كوب حليب

كوب كريمة خفق

ربع كوب ارز

ربع الى نصف كوب سكر حسب الذوق

ملعقة كبيرة نشا

رشة بسيطة جداا مستكة مطحونة
ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات 1
[color][font]

 فى حلة على نار متوسطة نضع الارز و السكر + 2 كوب حليب

[/font][/color]
ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات 2
[color][font]
 
و نضيف الكريمة

[/font][/color]
ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات 3
[color][font]
 
و نقلب لحد ما يغلى الحليب و اول ما يغلى نطفى النار و نتركة ساعة و نص 
الخطوة دى اساسية عشان الرز يطرى و يتشرب من طعم الحليب و الكريمة

[/font][/color]
ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات 4
[color][font]
 
هنا شكل الارز بعد مرور ساعة و نصف هنولع علية النار تانى و تكون هادئة

[/font][/color]
ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات 5
[color][font]
 
نذوب ملعقة النشا فى كوب الحليب المتبقى

[/font][/color]
ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات 6
[color][font]
 
و نضيفة و و نضيف المستكة ونقلب لحد ما يستوى الرز و نوصل للقوام المطلوب وهو انة يكون خفيف بس متماسك زى البشاميل كدا

[/font][/color]
ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات 7
[color][font]
 
نضع الارز بحليب فى اطباق التقديم 

فى الخطوة دى اللى حابب يضيف ايس كريم فانيلا بس لما يبرد الارز بحليب الاول

[/font][/color]
ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات 8
[color][font]
 
نزينة بالزبيب و جوز الهند و ممكن كمان مكسرات

[/font][/color]
ارز باللبن (الحليب ) و الكريمة بالصور و الخطوات 9

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق
power_settings_newقم بتسجيل الدخول للرد
remove_circleمواضيع مماثلة
privacy_tip صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى