طريقه عمل صينيه رقاق بالصور
[color][font]
حتحتاجي 8 ورقات من الرقاق الناشف
لحم معصج - سمنه سايحه لدهن الوش
شوربه ( يفضل شوربه دسمه للبط او الرومي مثلا )
الطريقه :
حضري ورق الرقاق
[/font][/color][color][font][font]
سخني الشوربه جدا و ضعيها في طبق مفلطح
[/font][/font][/color][color][font][font]
ادهني الصينيه سمن او زبد حسب الرغبه
[/font][/font][/color][color][font][font]
بلي الرقاق ورقه ورقه في الشوربه ( بس ما تهريهوش )
رصي 4 طبقات في قاع الصينيه و ضعي فوقهم اللحم المعصج و افرديه
[/font][/font][/color][color][font][font]
رصي الاربع طبقات المتبقيه ( بعد ما تطريهم بالشوربه )
ادهني الوش بمعلقه سمنه و ضعي الصينيه في فرن حامي ثم وطي الحراره
[/font][/font][/color][color][font][font]
بعد خروجه من الفرن انتظري ان يهدأ و تقل حرارته و قطعيه ( تقطيعه عند خروجه من الفرن على طول حيكسر وش الرقاق منك )
اذا اردتيه طري غطي الصينيه عند خروجها من الفرن
[/font][/font][/color]