ملوخية بالجمبرى بالخطوات و الصور
المكونات :
نصف كيلو جمبرى مقشر و مقطع - نصف راس ثوم مفرومة - نصف ثمرة فلفل اخضر مفرومة - ثمرة طماطم مبشورة
نصف معلقة صغيرة كمون - ... نصف معلقة صغيرة كسبرة ناشفة - 2 مكعب ماجى - نصف لتر ماء او شوربة
انا استخدمت ملوخية ناشفة كوب الا ربع تقريبا تقدروا تستخدموا مولوخية خضرا تبقى تحفة - معلقة زبدة و معلقة زيت
الطريقه
نشوح نصف التوم مع نصف الفلفل فى الزبدة و الزيت و اول ما يبدا فى تغير لونة نضيف الجمبرى و الكسبرة و الكمون و الماجى و نقلب على نار عالية عشان ما تنزلش ماء من الجمبرى
نقلب 4 دقايق و نضيف باقى التوم و الفلفل و الطماطم و نقلب
نسيبها تتسبك زى الصورة
نصف معلقة صغيرة كمون - ... نصف معلقة صغيرة كسبرة ناشفة - 2 مكعب ماجى - نصف لتر ماء او شوربة
انا استخدمت ملوخية ناشفة كوب الا ربع تقريبا تقدروا تستخدموا مولوخية خضرا تبقى تحفة - معلقة زبدة و معلقة زيت
الطريقه
نشوح نصف التوم مع نصف الفلفل فى الزبدة و الزيت و اول ما يبدا فى تغير لونة نضيف الجمبرى و الكسبرة و الكمون و الماجى و نقلب على نار عالية عشان ما تنزلش ماء من الجمبرى
نقلب 4 دقايق و نضيف باقى التوم و الفلفل و الطماطم و نقلب
نسيبها تتسبك زى الصورة
[color][font]
نضيف الماء او الشوربة و يفضل تكون مغلية
بعد كدة نضيف الملوخية و نقلب و نسيبها تغلى دقيقتين و نطفى النار
الملوخية الخضرا نفس الخطوات بالظبط بس ما تخليهاش تغلى كتير
[/font][/color][color][font][font]
ده شكلها و الف هنا
اروع ملوخية ممكن تتاكل على ضمانتى )
[/font][/font][/color]